Buďte kým chcete!

Karnevalové maskyvám umožňují stát se alespoň na chvíli někým jiným. Můžete se proměnit v úplně jiného člověka, pohádkovou postavu nebo v úplně něco jiného. Fantazii se meze nekladou. Užijte si nezapomenutelnou legraci v novém těle. Zažijte jedinečný pocit být úplně jiným člověkem.

Staňte se vaším hrdinou

Karnevalové masky z vás mohou během chvilky udělat vašeho dětského hrdinu. Milovali jste Spidermana nebo Batmana a vždy jste si chtěli vyzkoušet, jaké to je v jejich kůži? Nyní máte jedinečnou příležitost. Staňte se i vy superhrdinou! Zažijte okamžiky, jako zažívali oni. Vyzkoušejte si život opravdových hrdinů. Vaše dětské sny máte na dosah. Prožijete nezapomenutelné chvíle plné legrace. Kdo by si nepřál být superhrdinou třeba alespoň na chvíli?

Buďte kým chcete!