Jak splnit sen?

lonpo2.jpg

Místní letecký klub chystá oslavy 30. výročí od jeho založení. Hlavně malí modeláři se těší. Splní se jim sen. U příležitosti oslav je naplánován výlet do hlavního města s návštěvou Muzea letectví.

Členům leteckého klubu

Prohlídka je naplánovaná na celý den. Nutné bude zajištění noclehů pro všechny účastníky zájezdu. Tady se nabízí jednoduché řešení. V internetovém vyhledávači stačí zadat potřebné levné ubytování v Praze . Zjistíte tak možnost přespání v nejbližší lokalitě Muzea letectví. Což, vzhledem k věku těch nejmenších, usnadní přesun k hotelu. Přejeme už jen, aby byla volná kapacita lůžek v požadovaném počtu a vy si na letišti stačili prohlédnout co nejvíce vystavených exponátů. A že jich tam je! Dokonce i kabina vesmírné rakety našeho prvního kosmonauta.

Jak splnit sen?