Možnosti stínění pro starší nemovitosti

Většina stavebních úprav, které jsou plánovány pro starší nemovitosti, často bohužel vyžaduje i větší stavební zásahy do těchto nemovitostí. Často to může platit i v případě relativně „obyčejné“ montáže stínící techniky. Naše společnost Vám však nabízí například předokenní stínící rolety , jejichž montáž je dodatečná a vyžaduje tedy minimum prací a stavebních úprav Vaší nemovitosti, respektive okenních rámů a bezprostředního okolí oken.

Efektní a efektivní stínění

Rolety, které Vám nabízí naše společnost, zajistí efektní a efektivní stínění Vaší nemovitosti, ať už tuto svou nemovitost teprve budujete, nebo ji pouze rekonstruujete či jinak stavebně a užitkově upravujete. V případě starších nemovitostí doporučujeme pro stínění předokenní stínící prvky určené pro dodatečnou montáž, jelikož právě ty mohou být bez jakýchkoliv větších zásahů namontovány na jakýkoliv okenní rám a přizpůsobeny jakémukoliv typu okna.

Možnosti stínění pro starší nemovitosti
336x280-erotickepradlo11-1429533360.jpg