Internetový obchod, který baví

Kreativitě se meze nekladou, a tudíž zkuste i vy si pohrát s motivy či doplňky, které náš dálkou provoněný pultík nabízí. V každém případě nenabízíme jen šatstvo a doplňky, ale mezi naše komodity patří i 100 % káva arabica a kvalitní čaj. Je libo snad zelený, bílý či černý čaj? Nezaměnitelná vůně exotiky na vás dýchne hned po rozbalení doručeného balíčku. Proto neváhejte a zkuste si objednat nejdříve nějaké drobnůstky, kterými náš orient shop jak se říká – otestujete.

Dárek, kterým nemůžete urazit

Přemýšlíte o vhodném a neutrálním dárku, kterým nemůžete urazit? Pak to může být jedině čaj! Kávu nepije každý, ale kdo by si alespoň jednou za týden rád nevychutnal teplý šálek kvalitního a vonícího čaje?! Anebo zkuste odměnit své blízké dárkovým poukazem a oni sami si v našem orientshopu vyberou, to co je jejich srdíčku nejmilejší a nejbližší!

lonpo2.jpg
Internetový obchod, který baví