Svůj majetek si musíte chránit

ebook-hvezdne-bricho-za-6-tydnu-270x270-1495697956-1496178148-1500994616.jpg

Pokud jste právě dostavili dům, je na čase vymezit i hranice pozemku vhodným oplocením. Oplocení ochrání váš majetek před nezvanými hosty, kteří by se rádi podívali na to, co ukrýváte v domě a zároveň ochrání i váš pozemek před volně pobíhajícími psy. Stojíte-li o takové oplocení, které vás nepřijde na vysokou finanční částku, použijte ke stavbě plotu obyčejné pletivo. Takové oplocení splní stejně dobře svůj účel jako plot dřevěný nebo betonový. Jen jeho životnost je o něco kratší, ale tu lehce prodloužíte použitím betonových dílců, které pletivo ochrání před psy, kteří se snaží dostat na váš pozemek a tím pletivo narušují.

Betonové dílce pod váš plot

Abyste zabránili vstupu cizích osob na váš pozemek, musíte ho oplotit. Stále nejpoužívanějším je plot z obyčejného pletiva. Jeho životnost zkracuje zarůstající tráva, která způsobuje korozi pletiva a plot tak přestává plnit svou funkci. Betonové Podhrabové desky váš plot před zarůstající trávou ochrání. Jejich montáž je snadná a navíc ušetříte spoustu peněz, protože nemusíte provádět žádné základy.

lonpo2.jpg
Svůj majetek si musíte chránit