Příjemné okamžiky

http://www.teaway.cz/doprava-a-platba http://www.teaway.cz/doprava-a-platba http://www.teaway.cz/doprava-a-platba http://www.teaway.cz/doprava-a-platba http://www.teaway.cz/doprava-a-platbaJednou v roce na Vánoce, strejda housle popadne. Znáte tuto píseň i Vy? Nejspíše ano, je to jedna z písní, které v naší zemi již zlidověly. Navíc vystihuje dokonale předvánoční šílenství, běsnění a shon, kdy se lidé pouští do aktivit, které buď jsou naprosto zbytečné, přesto se nechávají stresovat pocitem povinnosti jejich splnění, nebo je nedovedou a podle toho vypadá výsledek. Vy se však nemusíte počítat ani do jedné z oněch skupin. Budete-li mít pocit, že něco dělat nechcete, dejte si nohy na stůl, do ruky uchopte čaj Veltatea a jednoduše to nedělejte.

Milé posezení

A pokud jde o druhý případ, kdy se lidé pouští, bůh ví proč zrovna o Vánocích, do věcí, které neovládají – cítíte-li neovladatelné nutkání popadnout právě například zmíněné housle a snažit se vyloudit důvěrně známé tóny koled, přestože víte, že jste celý rok ani jednou netrénovali a loni to nebyl právě famózní úspěch, raději si nechte uvařit čaj Veltatea a poseďte se známými nad jeho vůní.

300-250banner2.png
Příjemné okamžiky