Rozdělení

lonpo2.jpg

Zrovna tento druh erotické hračky, má snad co nejvíce rozdělení, a třídění ze všech. Ptáte se jaké? Rádi Vám některé z nich představíme.

Jaké máme druhy

Povíme si tedy pouze ty nejzákladnější rozdělení. Robertek může být tedy klasický, který bývá velikosti v rozmezí 15-20 cm. Má v sobě pár programů. Dále existují mini vibrátory, které nás dovedou velice překvapit svojí malou velikostí. Anální vibrátory asi nikoho nepřekvapí, to je už taková klasika. Máme i na bod G, které jsou čím dál více vyhledávanější. Následují i ty, které jsou určené výhradně na klitoris. V neposlední řadě tu máme rotační, či perlové. A jako na závěr si uvedeme vibrátory XXL. Je jich dozajista mnohem a mnohem více, ovšem nám bude takovýto základ naprosto stačit.

Rozdělení
4.5 (90%)2