Vzpomínky s babičkou

Vždycky, když přijedu na návštěvu ke své babičce, sedneme společně ke stolu a vytáhneme stará alba, která jsou plná nádherných vzpomínek. Vidím na nich svatbu své prababičky a pradědečka, narození mé babičky, její život, tak jak plynul, a pak první společné fotografie její a mého dědečka. No a samozřejmě také onen slavnostní den, který je potkal a který svázal jejich ruce a životy na celá dlouhá léta.

Moje předsevzetí

Ze všeho nejraději se vždy vracím ke kousku tvrdého papíru, který mě fascinuje stále znova a znova. Jak jistě tušíte, jedná se o svatební oznámení , které bylo ručně malované a ručně psané. Vývoj pokročil a až budu já stát na prahu tohoto velkého dne, určitě si budu vybírat tento kousek nádherného papírku u těch nejlepších.

Vzpomínky s babičkou
Ohodnoťte příspěvek